Naar boven

Verzendinformatie

De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, de volgende dag bij je bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkel. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op je thuisadres of bij afhaalpunten van PostNL. Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Als de bezorgpoging niet gelukt is, zal PostNL je digitaal informeren over de status van je pakket. Je ontvangt geen niet-thuis-briefje meer in de brievenbus.
Ook kan PostNL ervoor kiezen om het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren. Hierover ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe je het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. De PostNL-locatie zal het pakket 7 dagen bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien je voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij je bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden.

Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track & trace code in die je hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor je na.