Naar boven

Sneakers

Heren Sneakers


Sneakers zijn ontwikkeld in de 20e eeuw en zijn een soort sneaker met rubberen zolen. Daarvoor hadden de schoenen leren zolen die veel lawaai maakten tijdens het hardlopen. De Amerikaanse reclame-expert Henry Nelson McKinney ging op zoek naar een "stille" schoen. vanuit hier is de sneaker geboren. Sindsdien dragen mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld deze comfortabele schoen als vrijetijdsschoen. De echte doorbraak kwam echter in de jaren vijftig. Het werd aangetrokken tijdens een fotosessie met de toenmalige tienerster James Dean, en het publiek werd zich ervan bewust. 

Sneakers  zijn nu niet alleen ontworpen voor jongeren, maar ook voor Jan en Alleman. Ontwikkel je eigen stijl verder en laat je inspireren door onze producten. Of je nu de voorkeur geeft aan prints en patronen, of gewoon een simpele kleur met een logo - je kunt ze naar ieders smaak kiezen.


Heren sneakers – van sportartikel tot fashionschoen

Er zijn tegenwoordig miljoenen varianten beschikbaar en ze worden nu al als een cultobject beschouwd. Geen enkel model is hetzelfde, dus ze zijn allemaal verschillend. Ze variëren in kleur, patroon, materiaal en vorm. Maar wat doet de industrie? De meeste mensen hebben minstens één paar, en sommigen hebben zelfs meer dan 10 paar. 

In eerste instantie werden ze alleen verkocht aan professionele atleten, dansers of rappers. Deze doelgroepen werden dan ook slim in gezet voor marketing. Bij Run DMC zijn dit Adidas-supersterren die nu echte musthaves zijn. Michael Jordan droeg bij elke basketbalwedstrijd basketbalsneakers naar hem vernoemd: Nike Jordan. Chuck Taylor maakte ook het Converse All-Star-team bekend door ze te ondertekenen. Al deze schoenen behoorden destijds tot de meest populaire vrijetijdsschoenen vanwege de goede PR.


Sneakers voor elke outfit

Tegenwoordig is alles in streetwear toegestaan. Het is vooral belangrijk dat je je er goed in voelt. Sneakers zijn meestal ook geweldig met meer chique outfits. Trek gerust wat zwaardere kleding aan en stap uit je comfortzone! Je zult zien dat je favoriete model je outfit prima kan aanvullen. Hieronder zie je een klein overzicht van de nieuwste sneakertrends voor het huidige en aankomende seizoen: Witte variant is binnen! Of het nu gaat om de nieuwe Pikolinos, Rieker, Bugatti, Van Bommel. Camouflageversie uit? Dit geldt niet voor prints op schoenen. Dit thema is een echte musthave voor 2022. veel plezier! Naast luipaardprint zijn ook strepen, stippen, bloemen en zilveren schoenen erg in het oog springend. Hoe opvallender hoe beter is het motto.

Kunt u de juiste schoenen of het juiste artikel niet vinden? Neem dan eens een kijkje in onze schoenenwinkel, waar een groot aanbod herenschoenen, damesschoenen van topmerken tegen lage prijzen te vinden zijn!


Onze merken Sneakers