Naar boven

Retourneren

Retourneren

Houd er rekening mee als je eventueel de schoenen wilt retourneren, dat zowel de schoenen als de doos voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat dienen te zijn. De artikelen mogen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop je melding hebt gemaakt van de herroeping, aan ons worden teruggezonden of worden ingeleverd bij de winkel. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retouradres

Retoursturen van het pakket kan naar het adres van onze winkel en je kunt hier voor de retoursticker gebruiken die in het pakket zit, hier staat ook het adres op aangegeven.


Retourneren via PostNL 

Retourneren is gratis via PostNL als je gebruik maakt van ons antwoordnummer. Een etiket met antwoordnummer is in het pakket toegevoegd, hiermee kun je eenvoudig de artikelen terugsturen. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.  

PostNL biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid om retourpakketten aan de PostNL bezorger mee te geven. Dit kan echter alleen op de momenten waarop de bezorger een ander pakket komt brengen. In dat geval kun je het pakket, dichtgeplakt en voorzien van een retourlabel, afgeven aan de bezorger. Je ontvangt direct een bewijs van afgifte.

Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen die retour gestuurd worden. Vraag daarom op het PostNL-servicepunt altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig, of laat het pakket verzekerd verzenden (kosten voor de koper).