Naar boven

Durea schoenen dames

Durea

Durea

Durea is een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is en opgericht werd door Petrus van Drunen. Inmiddels is het toe aan de 4e generatie van de familie. Dit label maakte sinds de oprichting comfortabele damesschoenen met een moderne look. In al die jaren heeft kwaliteit altijd centraal gestaan bij Durea. Het merk heeft zich dan ook gericht op vakmanschap, al is het tevens zeker met de tijd meegegaan. Durea maakt namelijk gebruik van moderne technieken, terwijl het ook de recentste trends toepast. Dit label heeft op deze manier veel fans bij elkaar geschaard! Recentelijk is zelfs een nieuw label toegevoegd aan het assortiment: Durea GO. Dit zorgt voor een stabiel looppatroon doordat het de natuurlijke houding stimuleert.

Durea damesschoenen, sandalen en sneakers

Durea heeft een groot aanbod aan damesschoenen. Hierbij kun je onder meer denken aan veterschoenen en laarzen, maar ook Durea sneakers kunnen gekocht worden. In de zomer is het bovendien heerlijk om in Durea sandalen rond te lopen. Sowieso is dit merk zeer geschikt voor de warme maanden, ook met de witte pumps van Durea! In de winter kun je juist de laarsjes dragen die ontworpen zijn door dit schoenenlabel. Zo heeft Durea voor elk seizoen een geschikt paar damesschoenen!

Durea schoenen

Durea is een merk dat bekend staat op de perfecte pasvorm van hun damesschoenen. De trouwe supporters van dit label zijn met name fan van hoe fijn de schoenen zitten, maar ook vanwege de duurzaamheid en het uiterlijk dat omschreven wordt als trendy en onderscheidend. Bovendien worden de Durea schoenen geproduceerd in eigen beheer, op deze manier kan het merk de kwaliteit bewaken en ook is er een grote zorg voor alle stappen in het productieproces. De Durea damesschoenen worden dan ook aan nauwkeurige controles onderworpen voordat ze in de winkel van Hemmes verschijnen

Durea sale

Is Durea je favoriete merk als het gaat om damesschoenen? De kans is groot dat je dan graag een nieuw paar wilt aanschaffen, maar niet hiervoor al te veel wilt betalen. Kijk dan eens in de Durea schoenen sale van Hemmes! Door in onze uitverkoop sneakers, laarsjes of sandalen van dit merk te kopen, weet je zeker dat je schoenen in huis haalt die niet alleen lekker zitten, maar ook nog eens van een hoge kwaliteit zijn. Het is dan nog fijner dat je nieuwe Durea damesschoenen gekocht zijn in onze schoenen sale!

Bekijk ook onze andere merken